Ateneu l’Europeu

  • Objectiu

    Actuacions i dinamitzacions per donar a conèixer la UE, els seus projectes i els seus valors: solidaritat, justícia, democràcia, ciutadania, igualtat i dignitat.

  • Curs

    Primària i Secundària

  • Durada

    1 hora

Ateneu l’Europeu, el personatge més peculiar de la Unió Europea. Amb el seu espectacle de música i màgia donarà a conèixer els valors fonamentals de la Unió Europea: Dignitat, Igualtat, Solidaritat, Ciutadania, Justícia i Llibertat, prinicipis que s’aniran descobrint a través de fets històrics. L’espectacle s’ofereix en català, castella i anglès.

A més, Ateneu l’Europeu realitza partides dinamitzadesl del Joc “Tira els Daus i Descobreix Europa”, on nens i nenes podran aprendre sobre Europa, els seus Estats Membres, geografia, història, valors i institucions…

Ateneu l’Europeu també pot fer dinamitzacions i actuacions a mida, segons els objectius que es vulguin assolir d’acord amb l’oficina d’informació Europe Direct Tarragona. Una manera amena i divertida per apendre i  posar a prova els coneixements del teus alumnes!

Vols accedir a continguts exclusius sobre la UE per treballar amb els teus alumnes? Dona’t d’alta a la nostra àrea privada

Els Valors Europeus amb Ateneu l’Europeu

Dignitat

Igualtat

Solidaritat

Ciutadania

Justicia

Llibertat