El Parc de Nadal de Tarragona ja està en marxa, i Europa Direct hi ofereix dues activitats diferents que fan les delícies dels més petits, però també dels grans que els acompanyen!

D’una banda, el taller “Estels del mar”, on els nens poden conèixer quins són els Drets dels Ciutadans europeus (solidaritat, igualtat, justícia, ciutadania, llibertat i dignitat) tot dissenyant amb sal marina un estel. S’ha escollit aquest símbol perquè les estrelles uneixen tots els ciutadans europeus. A més, com que el parc es dedica a la Mediterrània, actualment un escenari de conflictes que entre tots hem de superar, amb les estrelles de colors es vol enviar un missatge d’optimisme i de pau.

I d’altra banda, amb el Joc de l’Oca “Tira el dau i descobreix Europa”. Al parc s’hi poden fer partides amb un tauler de 3×3 metres que permet que nens i nenes aprenguin sobre Europa, els Estats membres i les seves institucions de manera lúdica i divertida. Un joc en el qual també participen els acompanyants dels més petits, que no dubten a ajudar-los amb les preguntes més difícils.

Cal recordar que el Joc de l’Oca és una iniciativa creada per Europe Direct Tarragona que es troba a disposició de tot tipus de centres educatius (ja siguin escoles, instituts o esplais). L’objectiu és que nens i nenes de totes les edats puguin aprendre sobre la Unió Europea tot jugant.

El Parc de Nadal romandrà obert fins al 4 de gener de 2017, d’11 a 14 h al matí i de 17 a 20 h a la tarda. El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí, el parc estarà tancat. Pel que fa al preu de l’entrada, la de matí val 3 euros i la de tarda 4. Els adults paguen 1 euro.