Els periodistes tarragonins corresponsals a Brussel·les Griselda Pastor de la Cadena Ser, Jordi Baró de Catalunya Ràdio i Blanca Blay de l’Agència Catalana de Notícies

El programa mensual “Una mirada Directa a Europa”, l’espai radiofònic del Centre Europe Direct Tarragona,  ha emès aquest dimecres un programa especial des de la seu del Parlament Europeu per repassar l’actualitat europea, en un any marcat per les eleccions europees del pròxim mes de maig.

L’espai, conduït per Josep Sunyer, ha contat els periodistes tarragonins corresponsals a Brussel·les Griselda Pastor de la Cadena Ser, Jordi Baró de Catalunya Ràdio i Blanca Blay de l’Agència Catalana de Notícies, els eurodiputats Maria Teresa Giménez Barbat, Francesc Gambús, Ramon Tremosa, Inmaculada Rodríguez i Ernest Urtasun, i els periodistes tarragonins David Vidal i Frederic López que treballen al Parlament Europeu.

Durant el programa s’han tractat temes com el Brexit, els drets fonamentals, la situació europea actual,  el pilar social europeu, entre altes. Admés, Tots ells han volgut fer valdre la importància del vot en les pròximes eleccions, unes eleccions claus en el futur d’Europa ple de reptes. Pots escoltar i descarregar el programa complert en aquest enllaç.

I recorda que pots seguir tota l’actualitat europea al nostre blog Directe a Europa, i a les nostres xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram