Imatge de la nova web creada pel Parlament Europeu.

Sabies el wifi gratuït als espais públic és gràcies a la iniciativa WIFI4EU? O què si viatges fora de la Unió Europea i el teu país no té representació pots rebre assistència de qualsevol ambaixada d’un país membre de la UE? Segons dades de l’últim Eurobaròmetre el 68% dels europeus considera que formar part de la UE és beneficiós, però tenen problema en saber concretar en què els beneficia en el seu dia a dia. Per això, el Parlament Europeu ha creat una nova web per donar resposta a aquesta qüestió; què fa i ha fet la UE per mi?

Les decisions que cada dia es prenen a Europa tot i que ens semblen llunyanes ens afecten en el nostre dia a dia. Gràcies a la web what europe does for me, que es pot consultar en les 24 llengües oficials de la UE, podrem trobar de forma fàcil i interactiva més de 1.800 exemples clars i concrets sobre els beneficis de ser ciutadà europeu en temes tan diversos com viatges, seguretat, protecció al consumidor, sanitat, família, estudis, entre molts altres. I a més també podreu trobar informació diferents regions europees.

Una eina per apropar la UE als ciutadans que des de EDTGN et convidem a descobrir, i tu sabies que fa la UE per tu? A més et recordem que podeu seguir tota la nostra activitat al nostre blog, Facebook, Twitter i Instagram.