Aquesta setmana se celebra la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea per tal de promoure l’esport i l’activitat física a tots els països de la Unió.

Amb aquest objectiu, del 23 al 30 de setembre, s’han organitzat un gran nombre d’activitats esportives a tots els països de la UE. Totes aquestes activitats es poden trobar a la xarxa amb l’etiqueta #BeActive. En el cas de Tarragona, per exemple, s’han adherit al #BeActive un recorregut per l’embassament de Riudecanyes el passat cap de setmana, organitzat per Riudecanyes Aventura, o les activitats que organitza el Club Excursionista Sense Fronteres d’Els Pallaresos el dissabte dia 30: una cursa de BTT, iniciació a l’escalada per a menors de 10 anys i una gimcana esportiva-cultural.

Encara sou a temps
Si sou professionals de l’àmbit esportiu i entitats catalanes compromeses en la difusió de l’activitat física i l’esport, podeu participar activament d’aquesta iniciativa fins al 30 de setembre i difondre la vostra activitat per tota Europa, fent ús del lema #BeActive i utilitzant l’etiqueta #esportcat. Per això, us heu de donar d’alta com a entitat organitzadora en la Plataforma de Registre creada per aquesta finalitat i, després, registrar l’activitat.

La iniciativa va començar el 2015 i aquest 2017 mantindrà la seva estructura al voltant dels següents temes específics: entorn educatiu, lloc de treball, activitats a l’aire lliure, i clubs esportius i gimnasos. Correu, salteu, escaleu, balleu…, però sumeu-vos al repte: feu-vos una foto o vídeo mentre feu esport i pengeu la imatge a Facebook, Instagram o Twitter amb el hashtag #BeActive.