Clica a la imatge i mira el vídeo d’una de les actuacions del concert.

La música de Händel, Paco de Lucía, Offenbach, Brahms i Mozart, entre d’altres, va omplir el passat dissabte el Teatret del Serrallo en un emotiu acte organitzat per Europe Direct Tarragona (EDTGN) en motiu del desè aniversari de l’obertura, l’any 2009, d’aquest centre d’informació de la Unió Europea UE) a la ciutat. Entre el públic, familiars i amics, i també la tinent d’alcalde Laura Castel.

Els protagonistes van ser els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona d’acordió diatònic (Andrea Palos, Ivet Adserias i Abril Torres), del grup de guitarra flamenca de Campclar (Abril Vázquez i Maria Domingo) i les cantants Marta Maduell i Carmen Berenguel, que van cloure l’acte amb un esplèndid duo, acompanyades pel pianista Medir Bonachi.
La directora d’ EDTGN, Marta Domènech, va fer de mestra de cerimònies d’un acte que ha servit per posar el punt final a tots els actes organitzats aquest any 2019. Entre aquests, alguns ja consolidats del calendari tarragoní, com la Simulació del Parlament Europeu a la Universitat Rovira i Virgili (URV), la celebració del Dia d’Europa el 9 de Maig amb els escolars de la ciutat o la divulgació dels valors europeus amb l’Ateneu l’Europeu. Un any, a més, que ha coincidit amb la celebració de les eleccions al Parlament Europeu, que es van celebrar al maig, i amb el 25è aniversari de l’Escola de Música de la ciutat.
Et deixem algunes imatges del concert:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Segueix-nos a les xarxes socials! Pots seguir tota l’actualitat europea a través del nostre blog Directe a Europa i a les xarxes socials: Facebook, TwitterInstagram.