Neteja de platja a Tarragona.

Diumenge 2 de febrer es va dur a terme una acció amb mig centenar de voluntaris per recuperar la platja Llarga, per part de l’Ajuntament de Tarragona, la Plataforma Cuidem la Platja Llarga, Greenpeace, Ecologistes en Acció, Gata i que va comptar amb el suport del centre d’informació Europe Direct Tarragona.

Es van fer tasques de recuperació i sensibilització amb motiu dels desperfectes ocasionats pel temporal Glòria però que també ha servit per netejar de microplàstics la sorra i eliminar plantes invasores.

Aquesta acció continua amb voluntaris aquest dimecres i dissabte vinent. La trobada tindrà lloc a les 10 sota del pont de cala Romana  i des d’allí es coordinen totes les tasques. Qui no vulgui o no pugui caminar molt es pot quedar al túnel netejant la gran quantitat de Cymodocea que hi ha.

Es recomana portar esmorzar i aigua. També és preferible portar una bossa d’escombraries, un colador de cuina i un cubell per a les tasques de neteja.

Pots seguir tota l’actualitat europea a través del nostre blog Directe a Europa i a les xarxes socials: Facebook, TwitterInstagram.