El passat divendres dia 14 de juny, els alumnes de 6è de primària de l’escola Pau Delclòs van participar en la Simulació del Parlament Europeu.

L’objectiu és apropar la Unió Europea als més joves, que amb aquesta activitat tenen l’oportunitat de conèixer de prop el funcionament del Parlament.

Els participants, abans del Plenari, es van reunir en grups de treball simulant les Comissions parlamentàries on es van debatir els temes que, posteriorment, els eurodiputats van votar.

Alguns del temes escollits van estar els drets salarials de les dones, el transport aeri sostenible, la rebaixa del transport públic, la publicitat no enganyosa i els preus raonables en la cultura.

El ple va estar presidit pel Conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, en aquesta iniciativa impulsada per Europe Direct Tarragona amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

Aquesta activitat forma part del catàleg de recursos educatius que l’oficina Europe Direct Tarragona posa a disposició de les escoles i instituts tarragonins.