Europe Direct Lleida ha engegat una campanya informativa amb el títol “Europa Inverteix en tu”. Es tracta d’audiovisuals de 90 segons, que emet Lleida TV i on sis empreses lleidatanes expliquen la seva experiència sobre les inversions de la Unió Europea en els seus projectes. El finançament els ha permès, per exemple, crear ocupació, obrir noves línies de producte o arribar a altres mercats.

El desconeixement per part de la ciutadania contrasta amb la visió de les empreses lleidatanes, que fan un balanç molt positiu dels programes d’ajuts europeus i de tot el que han pogut fer gràcies a ells. Així, la sèrie de sis audiovisuals vol atansar a tots els ciutadans, empreses i emprenedors de les Terres de Lleida les possibilitats que ofereixen aquests programes europeus.

Els sis projectes, un a un
La campanya informativa “Europa inverteix en tu” va començar el passat 12 de juny amb el vídeo sobre l’empresa Indulleida, dedicada a la transformació de fruites i vegetals, i el va seguir l’editorial Mosaics Llibres, fruit del programa Erasmus per a Joves emprenedors. La resta de projectes lleidatans que apareixen a la sèrie per haver rebut finançament europeu han estat el CCI Pirineus MedAxeb Biotech, empresa agrobiotecnològica; i la constructora Benito Arnó.

Aquest dilluns 17 juliol, a partir de les 20.00, Lleida TV emet el darrer reportatge, centrat en User Feed Back Program, una empresa de serveis que participa en dos projectes europeus sobre noves tecnologies i l’ús d’energies renovables.

La resta de videos els pots trobar a la videoteca del web, amb el títol Europa inverteix en tu.