Europe Direct Tarragona ha editat dues noves publicacions, una en forma de tríptic i l’altra de díptic, per informar de les seves activitats d’assessorament i desenvolupament de projectes sobre la Unió Europea.

D’una banda, un tríptic corporatiu, que se centra en la difusió de les activitats i serveis que ofereix Europe Direct Tarragona: suport tècnic, publicacions, material didàctic o assessorament, adreçades tant a la universitat, escoles, empreses o la ciutadania en general sobre qualsevol qüestió relacionada amb la Unió Europea.

D’altra banda, un díptic per a centres educatius, que vol difondre les activitats que es posen a disposició de les escoles i instituts de forma gratuïta amb l’objectiu d’acostar la Unió Europea a infants i joves, com xerrades temàtiques, jocs o la possibilitat que els alumnes es converteixin en eurodiputats per un dia.

Aquestes noves publicacions estan disponibles en format paper i es poden trobar a l’oficina d’Europe Direct Tarragona i es distribuiran a les activitats que s’organitzin.

Podeu consultar aquestes i totes les publicacions d’Europe Direct Tarragona aquí.