Segona cita del cicle #eurtertúlies.

“La Sala de màquines de la UE”, aquest és el títol de la segona de les #eurotertúlies de l’any que se celebra aquest dijous 28 de març. La cita és a dos quarts de vuit del vespre a l’Original de Tarragona (C. Lleida, 17, Tarragona) i té com a convidat a Xavier Prats Monné.

*Xavier Prats Monné ha estat funcionari internacional de la Comissió Europea durant més de 3 dècades. Ha estat director general d’Educació i Cultura de la Comissió Europea (2011-2015) i director general de Salut Pública i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea (2015-2018).  Actualment és assessor especial de l’ONG Teach For All, una xarxa global de 46 organitzacions independents, liderades localment, la seva missió és expandir les oportunitats educatives a tot el món accelerant l’impacte de les empreses socials que estan conreant el lideratge necessari per al canvi.

El cicle organitzat pel Centre Europe Direct Tarragona i la Universitat Rovira i Virigli celebra la seva quarta edició aquest any, en la seva primera cita d’aquest mes de març va comptar amb el professor Javier Arregui de la UPF. Podeu seguir tot el debat Twitter a través de l’etiqueta #eurotertúlies.

I recordeu, que podeu seguir tota la nostra actualitat a través del  nostre blog Directe a Europa, i xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram