El primer #eurotertúlies del 2017 aprofundeix en la qüestió de la immigració.

La primera sessió de l’#eurotertúlies d’aquest any aprofundirà en la qüestió de la immigració a la Unió Europea, i és que cal plantejar-se si s’ha d’avançar cap a la integració i per on ha de passar el futur del vell continent, un debat que ens implica a tots. La xerrada es titula “La immigració a la UE: una necessitat i un repte” i el convidat serà Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

* Ferran Tarradellas (@TarradellasEU) és el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona. Llicenciat en Periodisme i Història, ha treballat i encara col·labora amb diversos mitjans de comunicació, a la vegada que ha ocupat diversos càrrecs lligats a la gestió de premsa. Des del 2006 la seva carrera va de la mà de la Unió Europea, on ha exercit de portaveu d’Energia i de Cooperació Internacional, Ajuda Humanitària i Resposta a les Crisis a la Comissió Europea. Així mateix,també ha estat responsable del departament de premsa regional a la Representació de la Comissió Europea a Espanya.

L’Oficina Europe Direct Tarragona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV van engegar el cicle #eurotertúlies l’any passat, amb l’objectiu de proposar debats sobre temes d’interès i d’actualitat en el context europeu. Una iniciativa en la qual s’han mostrat especialment interessats alumnes de la URV. En les anteriors edicions s’han posat sobre la taula qüestions com el futur d’Europa, la migració o el ‘Brexit’.

Aquesta cita, com és habitual, és oberta a tota la ciutadania, i tindrà lloc dimarts 4 d’abril a les vuit del vespre al Museum Cafè de Tarragona (Carrer Sant Llorenç, 5).

Els interessats en assistir-hi poden inscriure’s en aquest enllaç.