El concurs és una bona oportunitat per donar a conèixer el Patrimoni Cultural tarragoní.

A aquells que us agrada fer fotos de monuments, tradicions o gastronomia teniu ara una bona oportunitat per difondre el patrimoni cultural tarragoní. El Parlament i la Comissió europea, en col·laboració amb la Subdirecció́ General de Cooperació́ i Promoció́ Internacional de la Cultura del Ministeri d’Educació́, Cultura i Esports del govern espanyol (MECD) han convocat el concurs de fotografia “Europa: un patrimoni de tots”.

Els únics requisits per participar són ser ciutadà europeu i tenir més de 18 anys. Cada participant podrà enviar únicament una fotografia amb un títol i un breu text explicatiu (màxim 200 paraules). El tema central de la fotografia ha de ser el patrimoni: tradicions, costums, art, folklore, gastronomia… de qualsevol país de la UE.

El guanyador del 1r premi rebrà 700 euros en material fotogràfic, el 2n premi, 400 euros, i el 3r premi, 300 euros.

2018: Any Europeu del Patrimoni Cultural

Així doncs, us animem a emplenar el formulari d’inscripció i enviar les vostres fotografies a: [email protected].

I no us oblideu de compartir les vostres fotos amb l’etiqueta #EuropeForCulture, ja que la Unió Europea dedica l’any 2018 a celebrar l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i el concurs precisament té com a objectiu donar a conèixer el potencial de la riquesa del patrimoni cultural europeu per ajudar a descobrir la nostra història i valors comuns, i reforçar el sentiment que tots els ciutadans europeus comparteixen un espai comú.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç. Recordeu que teniu fins al 19 de febrer per enviar les vostres imatges!