sidEl dia 10 de febrer celebrem el Dia Internacional d’Internet Segur. Les activitats i campanyes de sensibilització dutes a terme aquest dia tenen l’objectiu de conscienciar i millorar el coneixement de tota la població, especialment als joves, sobre la importància de l’ús responsable d’Internet per tal de protegir-se dels perills que ens envolten.

Actualment, vivim en un món tecnològic en constant canvi i, més que mai, és molt fàcil tenir les nostres vides exposades a Internet. Per seguir aquesta revolució tecnològica és essencial i urgent ensenyar als usuaris com aprofitar de forma segura la seva enorme potencialitat i estimular la seva consciència que un ús informat i responsable contribueix a elevar la seva qualitat de vida.

Així, el Dia Internacional d’Internet Segur és una eina més per desenvolupar l’aprenentatge sobre els perills imminents del món en línia i reconèixer que la protecció de dades personals és una responsabilitat de tots. És fonamental que els usuaris sàpiguen el valor de la seguretat en línia i que la navegació, la comunicació i socialització i la informació que hi posem, poden influir en la seva vida.

Més informació aquí: