El Centre d’Informació Europe Direct Tarragona (EDTGN) organitza, juntament amb el Teatret del Serrallo, un taller fotogràfic familiar sobre els Ports Europeus, aquest dissabte 29 de setembre de les 11 a les 14 hores, per commemorar el dia Marítim Internacional que s’ha celebrat mundialment aquest dijous.

En el nostre taller de fotografia i experimentació, utilitzarem la tècnica de cianotípies i photocall per tractar imatges de l’arxiu i coneixerem les peculiaritats d’alguns dels Ports europees més importants. L’activitat és gratuïta però l’aforament limitat així no t’ho perdis i apunta’t a tu i a tota la teva família en el següent enllaç.

Dia Marítim Mundial
Avui dijous, se celebra a tot el món el Dia Marítim Mundial (World Martime Day), establert per l’Assemblea de les Nacions Unides se celebra cada any en el quart dijous del mes setembre. Aquest any, sota el lema “OMI70: El nostre llegat, un transport marítim millor per un futur millor”, es commemora el 70 aniversari de l’adopció del conveni constitutiu de l’Organització Marítima Mundial (OMI).

Des de EDTGN t’animem a participar en el nostre taller aquest dissabte i et recordem que podeu seguir tota la nostra activitat al nostre blog, Facebook, Twitter i Instagram.