L’oficina Europe Direct Tarragona us convida, a partir d’avui, a conèixer una mica més les tradicions nadalenques dels països membres de la Unió Europea (UE). Així, coincidint amb l’encesa de les llums de Nadal, i fins al pròxim 24 de desembre, el blog Directe a Europa difondrà diàriament un costum o una curiositat típica d’aquestes dates de cada un dels 28 països que formen la UE.

L’objectiu és apropar Europa als ciutadans i crear sentiment de pertinença a una mateixa comunitat, a l’hora que es dóna a conèixer la presència a la xarxa del centre d’informació que la UE té obert a la ciutat, situat a la plaça Imperial Tàrraco.

A més de trobar-les al blog Directe a Europa, les curiositats i anècdotes del Nadal europeu es podran també seguir als perfils que Europe Direct Tarragona té oberts a les xarxes socials de facebook i twitter, on habitualment es publiquen informacions d’interès ciutadà relacionades amb Europa.

Podeu seguir l’activitat de l’oficina a través de #EuropeTGN, i durant aquests dies de Nadal també amb l’etiqueta #NadalTGN.

Us animem a descobrir Europe Direct Tarragona, i a seguir-nos a les xarxes! Ja us avancem que tenim més sorpreses per aquest Nadal…

 

Clica sobre el noms dels països que veus a continuació i coneix una mica millor com se celebra el Nadal a tots els països de la Unió Europea:

PAÏSOS BAIXOS – ALEMANYA – LETÒNIA – BULGÀRIA – ESLOVÈNIA – REPÚBLICA TXECA – POLÒNIA – CROÀCIA –  ÀUSTRIALUXEMBURG – HONGRIA –IRLANDA – ESTÒNIA –  DINAMARCA – LITUÀNIA – SUÈCIA – XIPRE – ITÀLIA – MALTAFINLÀNDIA – FRANÇAREGNE UNITROMANIA

… continuarà amb els 28 països de la UE, fins el dia 24 de desembre!