Roller Europe Direct Parc de Nadal_low-2Europe Direct Tarragona està aquests dies al Parc de Nadal de Tarragona. Fins al pròxim 4 de gener, ens podreu trobar a l’estand número 8 del Parc de Nadal amb una de les propostes més dolces. Allí us proposem fer l’activitat: Ens mengem les estrelles, on podreu posar en pràctica les vostres habilitats de cuiner i aprendre a preparar unes galetes en forma d’estrella, símbol de la Unió dels països membres d’Europa. L’activitat té una duració de 15 minuts i està pensada per a pares i nens a partir de 3 anys. Així que ja ho saps… Visita’ns i emporta’t les estrelles europees més dolces, fetes per tu mateix!

El Parc de Nadal de Tarragona està situat al recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona, i obre portes els matins, d’11 a 14 hores, i a les tardes, de 17 a 20 hores, a excepció del 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí que romandrà tancat. Visita’l i gaudeix de totes les activitats!

Podeu trobar més informació aquí.

T’ho perdràs? Mira en aquest enllaç que bé ens ho vam passar a l’edició de l’any passat del Parc de Nadal,  afanya’t a venir a fer les teves estrelles dolces! Us hi esperem!!