Cartell sisena edició de la Trobada de Tarraconins Saludables.

El Centre Europe Direct Tarragona organitza, juntament amb el Club dels Tarraconins i el Servei Municipal de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Tarragona, la sisena edició de la Trobada de Tarraconins Saludables que se celebra aquest diumenge 7 d’abril.

Per aquesta edició s’ha programat una caminada al Pont del Diable, un recorregut aproximat der 3,5 quilòmetres que voreja el riu Francolí i ple de naturalesa. La sortida és a les 10.30 hores, des del costat de l’Escola de Natura Francolí (situada al skatepark), però des de l’organització recomanem arribar al voltant de les 10 hores, ja que abans es repartiran una motxilla, una peça de fruita i una gorra a tots els infants inscrits. A més es recomana també portar roba còmoda, sabates esportives, molta energia i la vostra cantimplora, ja que tant amb pont del diable com a la zona de la sortida hi ha punts d’aigua per omplir. Un cop arribem al Pont del Diable, ens farem una fotografia en família i a continuació ens desplaçarem al costat del bar del Pont del diable per poder gaudir d’un espectacle a càrrec de Genovesa Narrativa Teatral.

La tornada es farà de manera lliure. Les famílies que ho desitgin es podran quedar pels voltants. Per tornar cap al punt inicial de la passejada existeixen diverses opcions: la primera, tornar pel mateix camí per on s’ha vingut. La segona, agafar les línies 5 o 85 del transport públic que connecten amb Tarragona, i que tenen la parada just davant del Pont del Diable.

Per tal que els infants participants puguin obtenir la motxilla amb els objectes de manera gratuïta, les famílies dels infants hauran de formalitzar la inscripció a través del web del Club o a través de l’AMPA de l’escola. Es repartiran un màxim de 200 bosses. La data límit d’inscripció serà el dijous 4 d’abril. Les persones no inscrites podran participar igualment a la caminada popular i a l’animació infantil.

Qualsevol canvi en l’organització per inclemències meteorològiques serà publicat a les xarxes socials. Recordeu que podeu seguir el nostre blog “Directe a Europa”, Facebook, Twitter i Instagram per  estar al dia de les nostres activitats.