Festa infància Mont-roigL’oficina d’Europe Direct Tarragona ha participat activament, aquest diumenge 20 de novembre, a les celebracions que s’han fet amb motiu del Dia Mundial de la Infància a Tarragona i Mont-roig del Camp. Tot plegat, amb l’objectiu donar suport a iniciatives que reivindiquin els drets dels infants, per tal que rebin l’atenció i protecció necessària a tots els nivells tal com recullen totes les normatives europees.

A Tarragona, la festa es va celebrar al Parc de Saavedra, amb una inauguració a càrrec de membres del Consell d’Infància, i s’hi van realitzar jocs tradicionals així com difusió dels drets dels més petits, amb la lectura del Manifest del Dia Mundial de la Infància que impulsa el Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya.

Cartell infància TarragonaEl text posa de manifest la necessitat que tots els nens i nenes, així com els adolescents, tinguin dret a participar a la vida social, cultural i política, dret a una vida digna i un entorn saludable, dret a una educació de qualitat i dret a una família.

A Mont-roig del Camp i Miami la commemoració es va fer als respectius poliesportius i va comptar amb la participació d’unes 700 persones. Els infants van poder gaudir de diverses activitats, com inflables o tallers de manualitats. A més, també es va reunir una trentena nadons nascuts al municipi en els darrers mesos.

Cartell infància Mont-roig del Camp