web_cartell4-eurotertulies-low-definitu-1

La darrera sessió de l’#eurotertúlies del 2016 analitza les relacions UE/EUA

L’última xerrada de l’#eurotertúlies d’aquest any analitzarà les relacions entre la Unió Europea i els Estats Units. La sessió es titula “Les relacions UE/EUA amb la victòria de Trump. La fi de l’ordre liberal internacional?” i el convidat serà Pol Morillas, investigador principal per a Europa a CIDOB.

* Pol Morillas (@polmorillas) és investigador principal per a Europa a CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs). És politòleg, màster en Relacions Internacionals per la London School of Economics i doctorand a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). També és professor associat a la UAB, a la Universitat Blanquerna i ESADE, on exerceix docència en Política Exterior Europea i Teoria de les Relacions Internacionals. Ha publicat articles d’investigació en revistes acadèmiques, think tanks i articles d’opinió sobre les dinàmiques d’integració europea, l’evolució institucional de la política exterior europea, la Política Exterior i de Seguretat Comú i les relacions euro-mediterrànies, entre d’altres.

L’Oficina Europe Direct Tarragona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV van iniciar les #eurotertúlies al març, per tal de proposar debats sobre temes d’interès i d’actualitat en el context europeu. Una iniciativa en la qual s’han mostrat especialment interessats alumnes de la URV. En les anteriors edicions s’han posat sobre la taula qüestions com el futur d’Europa, la migració o el ‘Brexit’.

Aquesta cita, com és habitual, és oberta a tota la ciutadania, i tindrà lloc dimecres 7 de desembre a dos quarts de vuit del vespre al Museum Cafè de Tarragona (Carrer Sant Llorenç, 5). Amb ella s’acaben les #eurotertúlies d’aquest 2016.

Els interessats en assistir-hi poden inscriure’s en aquest enllaç.