És una activitat emmarcada en la programació del Dia d’Europa que torna a diferents escoles arreu de la ciutat de Tarragona.

És una representació basada en el conte editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona ‘Kalòpsia: un planeta no tan diferent’ que explica de forma amena i dinàmica què és la Unió Europea i quins són els seus orígens i com de gran és la diversitat que uneix i enriqueix tots els seus ciutadans i ciutadanes.

La història tracta sobre un planeta molt llunyà on les quatre espècies que l’habiten no saben conviure i han construït murs entre elles. La protagonista de la història, la Wabi, fa un descobriment sorprenent gràcies al qual aprèn que a Europa, una regió del planeta Terra, no fa tants anys hi passava el mateix que a Kalòpsia, però després de segles de disputes els seus habitants van decidir unir-se per cooperar i viure en pau.

  • Divendres 3 de maig, Kalòpsia estarà a l’Escola Eduard Toda de Reus
  • Dilluns 6 de maig a l’escola Joan Roig i a l’Escola Saavedra
  • Dimarts 7 de maig a l’Escola Riu Clar i a les 18 h, a la Ludoteca de la Llar Tarraco La Xarranca, aquesta sessió és oberta a tothom. 
  • Divendres 10 de maig a l’Escola Arquitecte Jujol d’Els Pallaresos.