La migració, eix central de la nova sessió d’#eurotertúlies

La migració, eix central de la nova sessió d’#eurotertúlies

L’Oficina Europe Direct Tarragona i la Facultat de Jurídiques de la URV organitzen la segona de les tres #eurotertúlies programades per aquest curs acadèmic. En aquesta ocasió, girarà al voltant del dret internacional i la migració. El professor de la URV Santiago J. Castellà exposarà la seva visió sobre els moviments migratoris que es produeixen dins de la Unió Europea des de la perspectiva del que estableixen les normes internacionals.

* Santiago J. Castellà és llicenciat en Dret (1991) i llicenciat en Ciències Polítiques (1995) per la UNED. Màster en Pau, Seguretat i Defensa (2004) per l’Institut Universitari General Gutiérrez Mellado- UNED i Doctor en Dret per la Universitat de Barcelona (2002). Va ser degà de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV de 2003 a 2006 i vicerector de Relacions Externes de la mateixa universitat el 2006. Investigador actiu a la Universitat de Rovira i Virgili en les línies de Protecció internacional de les minories ètniques, nacionals, lingüístiques i religioses i protecció internacional del medi ambient.

La sessió, oberta a tota la ciutadania, és a les vuit del vespre al Museum Cafè de Tarragona (Carrer Sant Llorenç, 5). En la propera cita, al maig, es convidarà a parlar del futur de la Unió Europea. L’activitat forma part del curs acadèmic i es reprendrà a partir de l’octubre, ja dins el curs 2016-17, amb noves propostes de debat al voltant de la Unió Europea.