Clica per veure la nova newsletter.

Ja sabeu que a Europe Direct Tarragona ens agrada mantenir-vos informats de les darreres notícies que afecten la Unió Europea, les activitats que nosaltres organitzem o qüestions que pensem que poden ser del vostre interès.

Durant el 2016 això ho trobàveu al nostre butlletí bimestral, però aquest 2017 ens hem passat a un format exclusivament digital i podreu accedir a totes aquestes informacions a través de la nova newsletter que hem preparat. També serà bimestral, i acaba de sortir la primera!

En aquesta primera newsletter us recordem els continguts més interessants que hem publicat al nostre blog en els darrers dos mesos, així com els articles d’opinió que creiem que podeu trobar interessants. També repassem, amb un vídeo, com funciona l’FP Dual, i us avancem el pròxim esdeveniment que us oferim a Tarragona, la Simulació del Parlament Europeu, el 28 de març.

Si us interessa rebre-la, podeu deixar-nos les vostres dades a l’apartat de contacte d’aquesta pàgina web. També la podeu consultar aquí.