Els professors de diversos instituts europeus que van participar a la visita turística per Tarragona.

La segona trobada de l’equip Erasmus “Here comes the sun(power)” va tenir lloc a Tarragona del 5 a l’11 de març. Estudiants i professors d’Itàlia, Polònia, la República Txeca i Turquia es van trobar amb els alumnes i professors de l’Institut Campclar de Tarragona.

Durant tota la setmana es van desenvolupar diverses activitats sobre les energies renovables dirigides per les coordinadores del projecte, Blanca Gimeno i M. Dolors Botanch. Els alumnes i professors estrangers van tenir l’oportunitat de visitar el parc eòlic del Perelló, una planta fotovoltaica a Sant Carles de la Ràpita, la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona i el Museu de la Ciència a Barcelona. També van realitzar diferents presentacions a l’institut sobre l’ús de l’energia solar als seus països, a més d’un taller del projecte APQUA a l’empresa BASF.

Entre totes les jornades de treball també hi va haver lloc per al turisme, i dimecres 8 de març van visitar diversos punts d’interès de Tarragona, com són les muralles, el circ, l’amfiteatre i la catedral. La visita va ser en llengua anglesa, com la resta de les activitats del projecte.

La pròxima trobada del projecte serà a Szczecinek (Polònia) al mes de maig.