El Centre Cultural El Seminari de Tarragona serà l’escenari, dimecres 3 de maig, de la jornada “La necessària internacionalització de les ciutats i territoris”, organitzada pel Consell Català del Moviment Europeu i el centre d’informació Europe Direct Tarragona i dirigida a càrrecs electes i tècnics responsables d’aquest àmbit en els governs locals. L’objectiu és informar i formar els assistents sobre la necessitat d’internacionalitzar els municipis i els seus territoris.

Clica per veure el cartell i consultar el programa de la jornada.

El programa que s’ha preparat contempla debats com ara “La dimensió estratègica de la internacionalització de les ciutats”, “Com passem de la teoria a la pràctica per internacionalitzar-nos”, “Com aprofitar programes, projectes i xarxes per ser presents i visibles internacionalment”, així com “Casos d’èxit i de bones pràctiques de municipis i territoris”.

Entre els ponents hi haurà experts com Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu; Xavier Tiana, responsable de Relacions Internacionals de l’AMB; Joan Chicón, cap de Servei de Relacions Europees i Internacionals i Projecció de la Ciutat de l’Ajuntament de Terrassa; així com membres d’altres consistoris catalans que exposaran les seves experiències.

Els interessats a assistir a la jornada ja es poden inscriure enviant les seves dades al correu electrònic [email protected].