Clica per veure el cartell en gran.

Divendres 19 de maig, a les 12 del migdia i a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, tindrà lloc una nova edició del col·loqui amb eurodiputats que organitzen periòdicament el centre d’informació Europe Direct Tarragona, l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili.

En aquesta ocasió, els ponents seran Santiago Fisas (PPE), Ramon Tremosa (ALDE) i Jordi Solé (Verds/ALE), que es posaran a l’abast de la ciutadania i hi conversaran per tal de fer-li arribar el dia a dia de la seva tasca a Brussel·les. I és que l’objectiu d’aquesta trobada és fomentar el debat sobre els temes més candents de l’agenda europea i acostar l’activitat europarlamentària a la ciutat de Tarragona. L’acte serà moderat pel periodista Xavier Graset.

Aquest debat té lloc tan sols uns dies després de la celebració del Dia d’Europa. Si hi voleu assistir, confirmeu la vostra presència al correu electrònic [email protected]. També el podreu seguir a les xarxes socials a través de l’etiqueta #europarlaTGN.

Per seguir l’activitat d’Europe Direct Tarragona podeu visitar el web d’Europe Direct TGN, el blog Directe a Europa o les xarxes socials Facebook, a la pàgina Europe Direct Tarragona, i a Twitter, amb l’usuari @EuropeDirectTGN.