Els alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Campclar de Tarragona que participen en el projecte Erasmus+ “Fit for work in Europe” han visitat la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. Un viatge que forma part de les activitats del seu projecte, que té com a objectiu ajudar els adolescents a trobar el seu camí en el mercat de treball europeu. A més, se’ls dóna accés a una plataforma en línia que conté informació vital sobre el projecte i els seus resultats, i que continuarà oberta a altres grups un cop finalitzin la seva tasca. Aquesta ha estat la seva experiència:

“La nostra visita al Parlament Europeu va ser una experiència molt satisfactòria. L’entrada ens va impactar, ja que vam haver de passar uns controls de seguretat similars als dels aeroports. Una vegada a l’interior del recinte, la impressió va ser sensacional.

Una vegada dins del Parlament, ens van mostrar dues de les sales on es fan els debats, una de les quals va ser l’hemicicle, i vam visionar un vídeo sobre la història de la Unió Europea.

Totes les sales del Parlament estaven al voltant d’una plaça en la qual hi ha una esfera de ferro, regal per a la institució procedent de Varsòvia (Polònia).

També vam presentar dos dels collages fets sobre el nostre projecte i vam llegir quatre de les preguntes que havíem preparat per als parlamentaris.”

Juan Aguilera, Íngrid Andreu, Alba Avecilla, Sara Guerrero,

Marta Jiménez, Manuel Martínez, Sergi Solà, Andrea Soria