logo-ca

Concurs fotogràfic per commemorar els 30 anys de la nostra entrada a la Unió Europea.

Les institucions europees a l’estat espanyol han posat en marxa, fins al 9 de juny, un concurs fotogràfic per celebrar els 30 anys de l’entrada d’Espanya a la Unió Europea. Així, animen els participants a compartir imatges dels anys 80 amb etiquetes en les quatre llengües oficials a l’Estat: #comhemcanviat #cómohemoscambiado #comocambiamos i #nolaaldatugaren. Les fotografies es poden pujar directament a la web del concurs o a les xarxes socials Instagram i Twitter, amb els hashtags corresponents.

Des de l’Oficina del Parlament Europeu i la Representació de la Comissió Europea proposen recuperar imatges relacionades, entre altres, amb la infància, la societat, la cultura, la moda, l’educació, l’economia, l’esport, o qualsevol altre moment inoblidable que serveixi d’homenatge als 30 anys formant part de la UE. I és que una selecció de les millors imatges servirà també per crear un àlbum representatiu de la gran família europea.

Pel que fa al premi, l’autor de la millor fotografia s’emportarà una càmera instantània Fujifilm Instax Mini 8. L’encarregat de seleccionar-la serà el fundador d’Igers Instagramers Worldwide Network, Phil González. El nom del guanyador es farà públic a la web del concurs el 10 de juny.