#històriesUE

El programa Erasmus+, a més de d’oferir oportunitats a les persones per a la formació o estudis a Europa, també posa a l’abast dels l’opció de participar en programes de voluntariat (a través del Servei de Voluntariat Europeu) amb l’objectiu que desenvolupin les seves capacitats tot col·laborant en la feina diària d’organitzacions que es dediquin, entre d’altres coses, a l’assistència social, la protecció del medi ambient o la cultura.

Justament, el Servei de Voluntariat Europeu és l’eix central del vídeo #històriesUE d’aquest mes de setembre, on la Rut Martí exposa com va anar a Irlanda per participar en un programa de voluntariat i això li ha permès ampliar horitzons.

#històriesUE

Aquest any 2016 se celebra el 30è aniversari de l’adhesió d’Espanya a la UE. Per això, des de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona es publica una història cada mes sobre la vessant més personal del què es pot aconseguir amb els ajuts europeus. Darrera cada una d’aquestes històries, la majoria sobre persones anònimes, hi ha el somni de poder tirar endavant un projecte gràcies a l’ajut rebut per part de la UE a través d’alguns dels seus programes.

Aquestes són totes les històries:

En aquest enllaç podeu trobar les diferents oportunitats que ofereix Europa en diferents àmbits (formació, ocupació, voluntariat…).

També podeu trobar tots els vídeos del projecte #històriesUE i altres peces interessants a l’apartat de Videoteca de la nostra pàgina web.