La Xarxa EURES del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en col•laboració amb UTEACH i EURES Suècia han organitzat diferents Webminars per interessants en treballar de professors al Regne Unit i en buscar oportunitats de feina a Suècia.

Webminar: Vols treballar com a professor al Regne Unit?
Ets estudiant o graduat en ensenyament i t’interessa treballar com a professor al Regne Unit? El dia 4 de novembre per estudiants i el dia 5 per graduats, UTEACH, una agència de selecció de professorat i col•laboradora habitual del EURES ha organitzat una Webminar, en dues sessions, matí i tarda, per parlar sobre les condicions de treball dels docents, com preparar el teu currículum i com funciona el procés de selecció.

Taller Eures online: Living and Working in Sweden
El dia 5 de novembre, a les 11 hores, EURES-Suècia ha organitzat un taller a través de Zoom per parlar de la situació del seu mercat laboral i les oportunitats professionals a Suècia. Us podeu unir a través d’aquest enllaç i introduint el codi d’accés: 224502

EURES és el portal de mobilitat professional de la Unió Europea, pots trobar més oportunitats de feina a tota Europa a la seva pàgina web. A més a més, edtgn ha editat un tríptic on pots conèixer tots els recursos de mobilitat europea.

I recorda que pots seguir tota l’actualitat europea al nostre blog Directe a Europa, i a les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *