Sabies que l’himne d’Europa és l’últim moviment de la 9a Simfonia de Beethoven? I que aquest any se celebra el 250è aniversari del naixement del músic alemany Coincidint amb la cita i l’excepcionalitat que estem vivint aquests dies, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona us convida a celebrar el Dia d’Europa des de casa interpretant la vostra versió de l’Himne de l’Alegria i compartint l’actuació a Instagram. Us hi animeu?

Com participar?

  • Grava’t interpretant la teva versió de l’Himne de l’Alegria i penja el vídeo al teu Instagram, com a story o post
  • Aquest vídeo ha de tenir una duració d’entre 15 i 60 segons
  • Has d’incloure l’etiqueta #BeethovenACasa i mencionar el perfil de la Representació a Instagram @ComissioEuropea
  • Etiqueta també a 2 amics perquè acceptin el repte
  • Assegura’t que el teu perfil d’Instagram és públic, perquè puguem veure la teva actuació
  • Tens temps fins al 3 de maig per participar
  • Pots consultar les bases íntegres del concurs aquí

Els guanyadors rebran una entrada doble cadascun per un concert del cicle que el Palau de la Música Catalana (Barcelona) dedica a l’aniversari de Beethoven aquest any 2020, la data i l’horari del concert s’anunciaran un cop restablerta la programació d’actes. Els guanyadors que resideixin fora de l’àrea metropolitana de Barcelona el premi inclou també el desplaçament i l’allotjament d’una nit.

El dia 9 de maig, Dia d’Europa es donarà a conèixer les interpretacions guanyadores a través del perfil d’Instagram de la Representació Europea a Barcelona.

El Centre Europe Direct Tarragona ha organitzat en diverses ocasions un concert per commemorar el dia d’Europa a la ciutat, aquí et deixem el vídeo de fa uns anys de la interpretació de l’Himne d’Europa per part de l’Escola de Municipal de Música de Tarragona: