Oberta la convocatòria ‘Europa Jove’ de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa pel curs 2023-2024

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona i la Fundació Catalunya Europa convoquen la tercera edició del ‘Premi Europa Jove’ de treballs de recerca de batxillerat amb l’objectiu de promoure el coneixement, l’estudi i l’interès dels joves per la Unió Europea. Es tracta de l’únic guardó que distingeix treballs de recerca de batxillerat de temàtica europea.

El premi està obert a tot l’alumnat de batxillerat de centres de Catalunya que hagi o estigui portant a terme un treball de recerca sobre algun dels temes marcats a l’agenda estratègica de la Unió Europea (el Pacte Verd Europeu, la transició digital, la recuperació econòmica, el paper d’Europa al món, la promoció de l’estil de vida europeu i l’impuls a la democràcia europea).

Enguany el ‘Premi Europa Jove’ tindrà un primer premi de 500€ i un segon i tercer premi de 250€ cadascun. A més, els guanyadors participaran en una visita de formació a les institucions europees a Brussel·les.

El termini de presentació de treballs finalitza el 8 d’abril de 2024 a les 23:59 h CEST. Els treballs es poden presentar a través del formulari de sol·licitud.

El lliurament del premi tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona. Els treballs guanyadors es publicaran a les pàgines web de la Fundació Catalunya Europa (www.catalunyaeuropa.net) i de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona (ec.europa.eu/barcelona).

Més informació i bases del premi Europa Jove.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *