Cartell del seminari que se celebra el 16 de maig.

El dijous 16 de maig se celebra un seminari al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV), sobre ‘Medi Ambient i drets humans a la Unió Europea (UE)’. Hi participaran Ferran Tarradellas; Director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ernest Urtasun; Eurodiputat i cap de llista a les eleccions europees, i Jordi Jaria Manzano; professor agregat Serra-Hunter. Dins d’un programa en el que es  parlarà de “La UE davant d’un nou model econòmic”, “Canvi climàtic i transició ecològica al pròxim Parlament Europeu” i “La zona de penombra: drets humans, desenvolupament sostenible i justícia ambiental”.

La cita és al matí, d’11 a 1, a la facultat de Ciències Jurídiques tarragonina, al Campus Catalunya. Per participar-hi s’ha de fer la inscripció en aquest enllaç:

Protecció del Medi Ambient en les polítiques públiques

El seminari està organitzat per la càtedra Jean Monnet de Dret Ambiental de la Unió Europea, a la qual aporta la seva experiència el Centre el d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona de la URV, entre altres universitats, centres de recerca i organitzacions. Es tracta d’una més de les activitats que promou la càtedra per conscienciar sobre la protecció ambiental en relació amb les polítiques públiques, i amb l’objectiu de formar professionals qualificats per assessorar els organismes governamentals, les corporacions i organitzacions no governamentals (ONGs) del sector, en un moment de transició cap a un nou model econòmic que lluiti contra el canvi climàtic. El seminari permetrà als participants millorar les seves competències en l’àmbit dels estudis jurídics europeus.