El 22 de novembre de 2021 es va presentar a Baeza (Jaén) el Programa Impulsa Patrimonio del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per al Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE), a través del qual Tarragona rebrà 3M€.

El projecte de Tarragona que rebrà el finançament contempla la rehabilitació i la millora de l’accessibilitat del Fòrum Local o de la Colònia, monument del conjunt arqueològic de Tàrraco declarat per la UNESCO Patrimoni Mundial de la Humanitat. L’objectiu principal del projecte és la consolidació arqueològica del monument i la millora de l’accesibilitat per a visitants, de manera que se’n faciliti la interpretació, tant del conjunt del monument com dels elements que l’integren, i que, a la vegada, millori la relació entre el monument i el seu entorn urbà.

El Programa Impulsa Patrimonio està finançat amb fons Next Generation EU en el marc del component 14: Pla de modernització i competitivitat del sector turístic i s’espera que sigui aprovat properament el Consell de Ministres.

Més informació a Ajuntament de Tarragona

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *