Moment de l’espectacle de màgia i titelles amb la protagonista, la Libi.

EDTgn ha portat el debat de la immigració a Europa als nens i nenes de Tarragona a través d’un espectacle de màgia i titelles en el que la protagonista, la Libi, que viu en un país de l’orient mitjà en guerra des de fa molts anys, emprèn un viatge cap a un lloc desconegut on poder viure en Pau. L’objectiu d’aquesta activitat és reflexionar sobre la immigració i el paper d’Europa com a refugi per aquestes persones, i que els més petits comprenguin que significa i donin valor a viure en països desenvolupats i en pau, com Europa.

L’espectacle, de gairebé una hora i mitja de durada, permet a la canalla veure a través del teatre i la màgia l’engany continuat que pateixen els immigrants que fugen del seu país i els grans entrebancs que viuen fins que arriben a les costes europees: com paguen molts diners per un bitllet que no existeix, com molts es queden al mar a mig viatge per intentar arribar a Europa i aconseguir el seu somni, … Tot acaba amb la nena protagonista a Europa, una terra desconeguda on serà ben rebuda i atesa i on podrà començar una nova vida en pau. I amb les mans aixecades dels nens i nenes per dir la seva sobre el tema de l’obra i preguntar sobre el simbolisme de l’espectacle que acaben de veure.

 

 

 

 

 

 

 

 

Recorda que pots seguir tota la nostra actualitat a través del nostre blog “Directe a Europa”, i les nostres xarxes socials; Facebook, Twitter i Instagram.