L’oficina Europe Direct Tarragona ha estat explicant els dies previs al Nadal, per anar fent ambient de festa, tradicions de tots els Estats Membres de la Unió: 28 països, 28 tradicions.

Des del Sinterklass holandès al Krampus austríac passant pel Pare Noël o Joulupukki, nom pel qual és conegut a Finlàndia. Època d’alegria, il·lusió i dolços, com les Melomakárona greges, galetes de Nadal com les Vanilkové rohlíčky txeques o panets com els Boxemännercher luxemburgesos… en podreu trobar les receptes d’aquests i d’altres.

Tradicions, costums, nadales i receptes perquè coneixeu una mica més del Nadal dels nostres veïns, el Nadal arreu d’Europa. Clica a les imatges i descobreix-les totes!

ALEMANYA

ÀUSTRIA

 

BULGARIACROACIADINAMARCAESLOVAQUIAESLOVENIAESTONIAFINLÀNDIAFRANÇAGRÈCIAHONGRIAIRLANDAITALIALETONIALITUÀNIALUXEMBURGMALTAPAISOS BAIXOSPOLONIAPORTUGALREGNE UNITREP. TXECAROMANIASUECIAXIPRE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’oficina Europe Direct  participa i dóna suport a moltes de les activitats que s’organitzen a Tarragona:

28 països, 28 tradicions a #EuropeTGN durant el #NadalTGN, segueix-nos a Twitter i Facebook. I no et perdis les novetats d’aquest blog Directe a Europa!