Cartell de la xerrada sobre EVS a l’espai Kesse Jove de Tarragona.

Ets jove i vols fer un canvi en la teva vida? Vols viatjar a l’estranger i conèixer gent d’altres països, alhora que fas alguna cosa que et fa sentir útil? Trencar rutines per trobar noves motivacions i noves oportunitats de futur?

Si tens més de 18 anys i estàs obert a viure noves experiències, aquest dijous 19 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, t’esperem a l’Espai Jove Kesse de Tarragona (carrer Sant Antoni Maria Claret, 12-14) per explicar-te totes les opcions que et dóna la Unió Europea (UE) per fer de voluntari a l’estranger.

Europe Direct Tarragona organitza un taller per descobrir que és i que et pot oferir el Servei de Voluntariat Europeu (SVE) i altres projectes per fer de voluntari en algun dels Estats membres i països veïns, gràcies a iniciatives com els camps de treball internacional, voluntariats de llarga durada o les brigades solidàries. N’havies sentit a parlar mai abans?

La xerrada, a càrrec de l’ONG Nexes, et farà reflexionar sobre el voluntariat i la solidaritat, alhora que t’obrirà portes per viure una experiència a l’estranger que t’enriquirà com a persona i com a professional.

Vine a descobrir els recursos que t’ofereix Europa per promoure una ciutadania jove activa, solidària i europea, que contribueixi a reforçar la cohesió social dels països de la Unió. L’entrada és gratuïta. T’hi esperem!

Si vols saber una mica sobre el voluntariat europeu, llegeix aquesta entrada sobre SVE del nostre blog.

També pots veure com va canviar la vida a altres joves després de fer de voluntaris per Europa, llegint els seus testimonis en el nostre blog: la Melissa Rodrigues, que va estar a Bucarest (Romania) treballant amb adolescents, i l’Elisa Maziere, que va fer de voluntària de la Creu Roja a Tudela, a Navarra.

Per a més informació sobre les iniciatives per a joves de la UE, segueix el nostre blog Directe a Europa o els nostres perfils a les xarxes socials de facebook, twitter i instagram.