El Workshop Planet Youth que se celebra aquests dies a Tarragona.

El centre d’informació Europe Direct Tarragona està aquests dies present al segon Workshop del projecte Planet Youth, un programa comunitari de prevenció de drogues i addiccions en el qual han participat 9 països de la Unió Europea (UE), entre ells el nostre.

Tarragona, única ciutat espanyola present en un estudi que ha analitzat dades de 6.516 adolescents europeus, acull ara aquesta nova trobada a casa nostra per reunir de nou a especialistes internacionals en matèria de prevenció d’addiccions entre la població juvenil. L’objectiu, a més de prevenir, és promoure entorns saludables per a infants i adolescents. I és que la participació en aquest programa europeu ha permès implantar a Tarragona un model d’èxit i una metodologia iniciada fa dues dècades a Islàndia i que s’ha exportat ja a més de 30 ciutats europees.

Ponents de la Jornada Planet Youth per prevenir addiccions entre els joves.

Entre els ponents d’aquest workshop hi ha membres de la comunitat universitària tarragonina, com Oriol Romaní, del departament d’Antropologia i director del Centre d’Investigació en Antropologia Mèdica, i Àngel Belzunegui, director de la Càtedra d’Inclusió Social, ambdós de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Per conèixer més detalls d’aquest projecte podeu consultar l’apartat web del projecte dedicat al Planet Youth Tarragona. I seguir l’etiqueta #TarragonaPY i els nostres tuits des del perfil @EuropeDirectTGN des de la mateixa Aula Magna de la URV a Tarragona, on té lloc aquesta trobada internacional.