Cartell del la primera de les #eurotertúlies de l’any.

El Centre Europe Direct Tarragona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili organitzen la quarta edició del cicle #euroterúlies, les trobades informals amb tertulians experts sobre la Unió Europa per debatre sobre la UE i els temes d’actualitat europeus, en un any marcat per les eleccions europees del pròxim mes de maig.

Aquest dilluns 18 de març, se celebra la primera #eurotertúlia sota el títol “Guanyadors i perdedors en el procés d’integració europea: Repensant la UE”, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Original de Tarragona (C. Lleida, 17, Tarragona). I compta amb el professor Javier Arregui de la Universitat Pompeu Fabra com a convidat.

*Javier Arregui, professor titulat del departament de ciències polítiques i socials, catedràtic Jean Monnet de governança de la Unió Europa a la Universitat Pompeu Fabra. Expert en política i polítiques públiques de la Unió Europea.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania, i ja compta amb dues noves cites: el 28 de març  “La sala de màquines de la UE” amb Xavier Prats, i el 3 d’abril “Informar sobre la UE: La feina del corresponsal, amb Laura Pous. Podeu trobar més informació sobre les #eurotertúlies al nostre blog i podeu seguir el debat a través de l’etiqueta #eurtoretúlies, a Twitter.

Aquest cicle, que s’inicia aquest mes de març, forma part de la programació d’activitats organitzades conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili per apropar Europa a la ciutadania. Podeu seguir tota la nostra actualitat al nostre blog Directe a Europa, i xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.